Aprašymas
Sudedamosios dalys: kakavos* (Theobroma cacao L.) milteliai 100 %. Kilmės šalis – Dominikos Respublika.
* – iš ekologinių ūkių.
Savybės: Kakava Lietuvoje, kaip ir Europoje, geriama jau nuo 18 a.
Vertinama dėl teobrominų, B grupės vitaminų, vitaminų E, K, geležies, vario, magnio – itin svarbių širdžiai, kraujotakos ir nervų sistemoms.
Aukštos kokybės kakava be jokių priedų – gardžiam gėrimui, šokoladui ar skanėstams gaminti.
Produkte galimi PIENO produktų ir SOJOS pėdsakai.
Riebumas: 10-12 %
Maistinė vertė (100 g): Energinė vertė 1346 kJ / 322 Kcal
Riebalai 11 g
Sočiosios riebalų rūgštys 6,5 g
Angliavandeniai 14 g
Skaidulos 42,6 g
Baltymai 20,4 g
Druska 0,01 g
Paruošimas:
1 a. šaukštelį užpilkite ~95 °C vandeniu ir gerai išmaišykite / išplakite.
Gardu su augaliniu pienu ar grietinėle, medumi, kardamonu, cinamonu.
Skanaus!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.