Aprašymas
Saldžios ir rūgščios, tamsiai nudažančios rankas ir lūpas – tai jų didenybės vyšnios.
Jos tokios gardžios, jog tikriausiai ne vienas vaikystėje yra vogčiomis nusiraškęs saują nuo kaimynų tvoros. Mes esame, nors dėl to dabar truputėlį gėda, bet ko nepadarysi dėl tokio skonio. Be to, vyšnių likeris būdavo (ir yra) mūsų močiučių sekcijose, garbingoje vietoje, laukiantis svečių vizitų ir šventinių progų. Šiuo gardumynu norisi pasidalinti, todėl sukūrėme šokoladą su girtomis vyšniomis.
Vyšnios, kartu su uogiškąja Ugandos Semuliki Forest kakava – lyg sesės, pabaigiančios viena kitos mintis.
Sudedamosios dalys:
kakavos pupelės*, cukrus*, vyšnios (12 %), kakavos sviestas*. Gali būti pieno ir lazdynų riešutų pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų nemažiau kaip 72 %.
*ekologiška
Grynasis svoris 60 g / 2,12 oz.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).
Kakavos pupelių kilmė:
Šalis/Regionas: Uganda, Bundibugyo
Eksportuotojas: Latitude Trade Co.
Kakava supirkta iš 3400 smulkių ūkininkų
Fermentacija: 5-6 dienos medinėse
dėžėse
Džiovinimas: 6-7 dienos atviroje saulėtoje
vietoje
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.